Waarom RubbleHeap webdesign

Waarom RHWebdesign?

Een website kan niet zonder webdesign, dat is natuurlijk duidelijk. Het is het "jasje" waarin de inhoud en functies van uw website worden gepresenteerd. Van groot belang dus, voor een goede en professionele visuele presentatie en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van uw website.
Toch kijkt RubbleHeap Webdesign er wat anders naar dan veel andere bedrijven. Het ontwerp van een website is namelijk heel vaak het duurste en meest tijdrovende onderdeel van website-ontwikkeling. Het maken van een webdesign is een creatief proces, waar een goede briefing aan vooraf moet gaan en waarover veel afstemming moet plaatsvinden voor er akkoord wordt bereikt over de finale versie. En dan moet de technische realisatie van de website nog beginnen.

Vaak is de keuze voor webdesign volkomen logisch. Er is bijvoorbeeld sprake van een duidelijke huisstijl waarbij het webdesign moet aansluiten of de boodschap van de website vraagt om een bepaalde vormgeving.

Als u besluit om een nieuwe site te laten maken, dan gaan we daar natuurlijk graag mee aan de slag. Want laten we vooral niet vergeten dat het ook een leuk en creatief proces is om samen met de klant tot een mooi ontwerp voor een website te komen.

Maar voor RubbleHeap Webdesign is het geen "must" om voor elke website die we bouwen een compleet nieuw design te ontwerpen. Want stel bijvoorbeeld dat u al een website heeft met een prima design. U bent helemaal tevreden over het uiterlijk van uw huidige website, alleen de beheerbaarheid, zoekmachine-vriendelijkheid en techniek voldoen niet meer aan uw wensen en eisen. Dan is het toch alleen maar logisch dat we uw huidige webdesign omzetten en alleen de techniek "onder de motorkap" vervangen? Waarom zou u iets weggooien en vervangen als dat niet nodig is?

Wat ook vaak voorkomt, is dat klanten hun webdesign graag door hun eigen reclamebureau laten ontwerpen. Dan is het goed om te weten dat RubbleHeap Webdesign ook prima een webdesign van uw reclamebureau verwerkt tot een technisch goed functionerende website met CMS.