Wat zijn de kosten

Wat zijn de kosten?

Aangezien elke website verschilt naargelang de wensen van de klant kunnen we vooraf geen vaste prijs opgeven. De prijs zal stijgen naargelang de gewenste complexiteit, specifieke functionaliteit, enzovoort. Wil je slechts een 'visitekaartje' op het web, namelijk één tot maximum drie pagina's met een korte voorstelling van je bedrijf en bv. een contactformulier dan kan dat voor een aantrekkelijke prijs.

We maken gebruik van een Open Source CMS. Met het CMS heb je de mogelijkheid om zelf de inhoud aan te passen. Aan de hand van een gesprek bepalen we samen wat de beste oplossing is voor je website.

Het is belangrijk je website na de oplevering up-to-date te houden met recente en correcte informatie. Als je de aanpassingen niet zelf wenst te doen met het CMS bieden we de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Hierbij voeren wij dan de inhoudelijke wijzigingen uit die je ons doorgeeft op regelmatige basis. Zonder onderhoudscontract kunnen sporadische aanpassingen ook gebeuren volgens uurloon. Je kan ook een onderhoudscontract afsluiten om het CMS up-to-date te houden met bv. beveiligingspatches of recente versies van modules.

Technologie

Onze websites worden gebouwd volgens de geldende standaarden. We maken hierbij gebruik van technieken zoals xhtml, css, php, mysql, ajax, jQuery,...
Daarnaast wordt aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en SEO (Search Engine Optimization).